DeltaStar Nutrients vestigt zich op Brightlands Campus Greenport Venlo

december 21, 2018

Brightlands Campus Greenport Venlo krijgt er een nieuwe bewoner bij: DeltaStar Nutrients is gestart met de bouw van een vestiging op de campus. Medio juni 2019 verhuizen de 24 medewerkers naar het campusterrein.

Het bedrijf, opgericht in 1994, verkoopt voedingssupplementen aan onder andere Nederland Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het assortiment bestaat uit meer dan 900 producten welke door artsen en therapeuten worden ingezet bij hun patiënten, maar ook door consumenten worden aangeschaft. Denk hierbij aan multivitaminen en mineralen, maar ook kruiden en probiotica.

Mede-eigenaar Petra Jacobs-Verbunt: ‘Wij passen als bedrijf goed op de campus, waar food een hoofdrol speelt. Ook de combinatie met het onderwijs en de andere bedrijven op de campus is voor ons heel interessant. Onze ambitie is om in de toekomst nog meer met onderzoek en productontwikkeling te gaan doen. Ik verwacht veel van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden binnen de campus’. Meer informatie over DeltaStar: https://www.deltastar.nl/

Over Brightlands Campus Greenport Venlo
Op Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde en veilige voeding, future farming en biocircular economy. De campus ontwikkelt zich tot dé plek waar bedrijven, wetenschap en onderwijs elkaar treffen om kennis te delen en nieuwe producten te ontwikkelen en te vermarkten. De campus in Venlo is één van de vier Brightlands campussen in Limburg waar wetenschappers, ondernemers, overheden, investeerders en studenten samenwerken aan innovatieve ontwikkelingen.

Bron beeld en ontwerp: RuimteMakers Architecten, Maastricht.

  overview news & events