Fysiek onderzoek in Bio Treat Center-Lab van start

august 31, 2018

Tijdens de zomerperiode heeft het Bio Treat Center (BTC) een volgende mijlpaal bereikt. Nadat in april al de Box-in-Box in Villa Flora werd betrokken, zijn nu ook de eerste fysieke onderzoeksactiviteiten gestart in het BTC-lab, gevestigd in het Waterpaviljoen.

Het in gebruik nemen van het BTC-lab als fysieke experimenteerruimte mag gezien worden als een belangrijke stap in de doorontwikkeling van de activiteiten. Juíst door op kleine schaal met technologieontwikkeling bezig te zijn, en ook nog eens in de directe nabijheid van collega-bedrijven, wordt er een volgende impuls voorzien van de activiteiten van het Bio Treat Center. Daar waar in eerste instantie de leden van het eerste uur van het Bio Treat Center in het BTC-lab hun R&D activiteiten gaan positioneren wordt de locatie ook gebruikt om nieuwe partijen te verbinden.

Bio Treat Center maakt zo optimaal gebruik van de unieke mogelijkheden van de Brightlands Campus Greenport Venlo. Een dynamische cross-sectorale community in de Villa Flora in combinatie met een meer technische speeltuin voor specifiek biomassa-gerelateerde activiteiten in het BTC-Lab.

  overview news & events

Voor meer informatie kijk op www.biotreatcenter.nl of neem contact op met directeur Ton Voncken, ton.voncken@biotreatcenter.nl, +31 0)621550836.