Bijpraten, ontmoeten & ideeën uitwisselen

august 26, 2019

De campus is flink aan het groeien. Er zijn nieuwe bewoners, de huidige bedrijven op de campus breiden uit en de campus zelf groeit snel. Maar hoe kunnen we onze campus en de bedrijven nog verder laten groeien? Hoe kunnen we elkaar daarbij helpen en wat is daarvoor nodig? 

Deze vragen en nog veel meer stonden centraal tijdens de eerste interne ontbijtbijeenkomst voor bewoners/huurders van Brightlands Campus Greenport Venlo. Op woensdag 28 augustus werd samen met 80 aanwezigen de aftrap gegeven voor deze nieuwe traditie. 

Na een gezamenlijk ontbijt in Q Food zijn Campus Vastgoed en Brightlands Campus Greenport Venlo gestart met een korte toelichting op de campusontwikkelingen: wat hebben we gedaan, wat zijn nieuwe ontwikkelingen en wat staat er op de planning? Na deze introducties hebben een aantal Brightlanders de nieuwe ontwikkelingen binnen hun organisatie gepresenteerd.

De ochtend werd afgesloten met een gesprek over het uitbouwen van de community: hoe kunnen we ‘onze’ community verder kunnen uitbouwen.

We kijken terug op een succesvolle eerste editie, op naar volgend jaar!

  overview news & events