CEO Brightlands Smart Services Campus Heerlen stopt

july 4, 2019

Peter Verkoulen heeft besloten geen nieuwe periode aan te gaan als CEO van Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Een periode van vier jaar loopt nu af. “Ik was de man voor de opbouwfase, van nul af aan. Nu is het tijd voor consolidatie en verdere groei, dat kan het beste met een nieuwe vrouw of man aan het roer. Ik geef daarom het estafettestokje door.”

Inderdaad is Brightlands Smart Services Campus in deze periode van start gegaan en fors gegroeid. Inmiddels maken 80 bedrijven en instellingen deel uit van het ecosysteem op en rondom de Campus in Heerlen, samen goed voor meer dan 650 banen.  Nog recent breidde de Nationale Politie haar aanwezigheid in Heerlen fors uit en ook andere bedrijven en organisaties sluiten aan of breiden uit.

Mark Boerekamp, voorzitter van de RvC van Brightlands Smart Services Campus, vindt het jammer dat Peter deze stap zet. “We hadden in Peter een prima boegbeeld, een uitstekend netwerker die de Campus op de kaart heeft gezet. We zullen ons best doen om weer iemand te vinden die zo het gezicht van Brightlands Smart Services Campus zal zijn.”

De RvC start de zoektocht naar de opvolging van Peter Verkoulen. Er zijn goede afspraken gemaakt voor de continuïteit van de werkzaamheden en een grondige overdracht aan de nieuw aan te stellen CEO.
 

  overview news & events