Lezing: Change From Within

Event date: November 18, 201913:30u
End date: November 18, 2019


Deze lezing is een unieke gelegenheid om twee inspirerende levensverhalen te horen. Beide sprekers hebben hun leven ingrijpend veranderd door een simpele beslissing te nemen. 

Sprekers

Harold Stevens
Harold is electrotechnisch ingenieur, psychosociaal therapeut, eigenaar van Het Preventieteam  en auteur van het boek “De droom van Ha’dam”. “Volgens oeroude wijsheid weerspiegelt onze buitenwereld onze innerlijke wereld, zo binnen, zo buiten. De mogelijkheid tot verandering van de buitenwereld ligt dan in onze binnenwereld besloten. Wanneer ik dan liefde en vrede wil ervaren in mijn buitenwereld, dan zal ik die liefde en vrede dus eerst in mijn binnenwereld moeten realiseren. Maar hoe doe ik dat dan precies zo’n ‘’Change from Within‘’? 

Paul Kronenberg 
Social-changineer, eco-vriendelijke architectuur liefhebber, ontwikkelaar Kanthari curriculum. Mede-oprichter van Braille Without Borders, 19 jaar in Tibet en www.kanthari.org, 11 jaar in India:  “Life is what you are happy getting up for”. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de acties die je neemt, maar je bent ook verantwoordelijk voor de acties die je kiest niet te nemen en daar ligt de oorzaak van vele maatschappelijke problemen. Om bij te dragen aan een positiever en duurzamer morgen, is er allereerst een verandering van binnenuit ‘’Change from Within” noodzakelijk. De grootste remmende factor voor ontwikkeling is angst, de mens wordt echter niet met angst geboren. Daarom, als je een goed idee of innovatie hebt, en ‘as long as you’re not going to die, why don’t you try?’ 
 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@eco-makelaar.eu
Kosten: donatie €30,00, graag vooraf overmaken aan de 
Stichting kanthari Nederland 
NL21ABNA0539238120 o.v.v. 'lezing 18 november en naam'

  overview news & events