Mosa Meat een van de tien winnaars Academic Startup Competition

may 16, 2019

Mosa Meat is een van de tien winnaars van de Academic Startup Competition. De 10 startups mogen pitchen op de Global Entrepreneurship Summit (GES) en krijgen van het Ministerie van EZK een reis naar Silicon Valley aangeboden. Daar leren zij hoe ze hun innovatie sneller kunnen opschalen en zo de stap van startup naar scale-up kunnen zetten. Tijdens de Global Entrepeneurship Summit (GES) op 4 en 5 juni in Den Haag krijgen de bedrijven de kans om hun startup te presenteren aan een wereldpubliek. Met de Academic Startup Competition zetten de organisatoren valorisatie binnen de universiteiten internationaal in de spotlight. 

Samen met Mosa Meat was ook het bedrijf i-Med Technology in de race voor de Academic Startup Competition.

Winnaars Academic Startup Competition

Winnaars van de Academic Startup Competition, met staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer

  “Academische startups zijn voor Nederland ontzettend belangrijk vanwege hun vaak innovatieve doorbraken die op allerlei manieren impact hebben op de maatschappij. De 10 winnaars laten zien dat Nederlandse universiteiten en instituten meespelen op het hoogste mondiale podium.” Staatssecretaris Mona Keijzer

De Academic Startup Competition is een initiatief van VSNU, de Netherlands Academy of Technology and Innovation (AcTI) en StartupDelta.

  overview news & events