Nunhems wint Limburg Export Award 2019

october 24, 2019

BASF Vegetable Seeds (Nunhems) heeft de Limburg Export Award 2019 gewonnen. Het bedrijf kreeg de voorkeur van de vakjury boven de twee andere finalisten Stamicarbon uit Sittard en Fancom uit Panningen. De prijs werd woensdagavond uitgereikt door Joost van den Akker, gedeputeerde Economie en Kennisinfrastructuur van de Provincie Limburg, tijdens een drukbezochte live L1-tv-uitzending bij Dinnissen Procestechnologie in Sevenum, de winnaar van vorig jaar.

Vakjury

Volgens de jury is de kracht van het bedrijf om in samenwerking met partners nieuwe innovaties naar de markt te brengen, vaak met een hoog investeringsniveau voor nieuwe producten. Met een uitgebreide product-, markt-, teelt- en klanten-kennis gecombineerd met inzicht in consumententrends en behoeften. Nunhems speelt actief in op consumentenbehoeftes en specifieke marktmogelijkheden in een continu proces van innovatie en samenwerking in de markt.

Verdubbelde Export 

Nunhems Nederland exporteert naar meer dan 100 landen en heeft in 44 landen een eigen vestiging. De afgelopen zeven jaar verdubbelde de export, onder meer door sterke productontwikkeling. Het bedrijf investeert jaarlijks 20 procent van de jaarlijkse omzet in de ontwikkeling van nieuwe rassen en groetenoplossingen. 

Meer informatie, foto's en videobeelden
  overview news & events