Pharox IO introduceert elektrische deelauto op Brightlands Campus Greenport Venlo

november 19, 2019

Het Venlose bedrijf Pharox IO werkt iedere dag aan slimme ‘Internet of Things’  oplossingen voor bedrijven om ketens nog slimmer te maken en onnodige acties en verspilling tegen te gaan. Niet zo gek dus dat het bedrijf voor zijn eigen mobiliteit eens is gaan nadenken of dit niet slimmer en duurzamer kan!

Met als resultaat dat op 19 november Pharox en GoodMoovs, een platform voor elektrische deelvoertuigen, hun samenwerking hebben beklonken en samen een eerste auto inzetten als deelauto voor medebewoners op Brightlands Campus Greenport Venlo. De campusbewoners kunnen deze duurzame elektrische deelauto iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur gebruiken tegen een vaste vergoeding. Van bezit naar delen. Gewoon samen doen!

Brightlands Campus Greenport Venlo, GoodMoovs en Pharox IO willen het gebruik van de elektrische deelauto stimuleren om zo de transitie naar fossielvrije mobiliteit verder te versnellen.

Interesse in een 100% elektrische iHyundai Ioniq 274 km actieradius? Reserveer ‘m dan nu door een LinkedIn-bericht te sturen naar Pharox.io of te mailen naar info@pharox.io.

  overview news & events