menu

Tomorrow's Food

Dutch Agri Food Week

Van 5 t/m 16 oktober is het weer Dutch Agri Food Week (DAFW). Tijdens DAFW staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

De landelijke business en stakeholders opening is op 5 oktober bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Deze opening is het startschot van 10 dagen (5-16 oktober 2018) die volledig in het teken staan van de agri & food sector. Bekijk snel het programma en meld je aan voor één van de vele events!

DAFW evenementen

05 Oct
Opening Dutch Agri Food Week

Het officiële startschot van Dutch Agri Food Week wordt gegeven op de Brightlands Campus in Venlo. Op vrijdag 5 oktober nemen we je van 07.30 tot 14.00 mee naar de toekomst van ons eten: Tomorrow's Food. 

10 Oct
Anders Boeren

Waarom direct aan consumenten of lokaal je producten verkopen? Wat zijn de voordelen? En hóe ga je aan de slag met een nieuw verdienmodel? Al deze vragen worden beantwoord tijdens het seminar ‘Anders Boeren’.

11 Oct
Tomorrow's Talent

Meer informatie volgt

11 Oct
Pigs in the Pigture!

Het event is een organisatie van Arvalis en Varketing Group.

12 Oct
Innovatie Inspiratie event

Ben jij pluimveehouder of aspergeteler en wil je innoveren, maar weet niet precies hoe? Sta jij open voor een samenwerking met collega-ondernemers? Kom dan naar het Innovatie-Inspiratie event!

BL-ICON_CGV_POS_RGB.jpg

Companies and Institutes
Maak kennis met de bedrijven en kennisinstellingen op Brightlands Campus Greenport Venlo

Samenwerking Grassa! en LIOF
Hoogwaardige verwerking van groentereststromen een stap dichterbij door Grassa! en LIOF