Dutch Agri Food Week 2018

Het zit erop. Van 5 t/m 16 oktober hebben we een kleine 1000 bezoekers mogen verwelkomen op de Brightlands Campus in Venlo tijdens de Dutch Agri Food Week (DAFW) 2018. Tijdens DAFW staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

DAFW is op 5 oktober voor business en stakeholders geopend bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Deze opening was het startschot van 10 dagen (5-16 oktober 2018) die volledig in het teken staan van de agri & food sector. Bekijk op deze pagina de foto's en aftermovies van de bijzondere week.

Vliegende start Dutch Agri Food Week bij Brightlands Campus Greenport Venlo
De stoelen waren tot de laatste plaats bezet. De pitches van innovatieve bedrijven in de agro-food smaakten naar meer en tijdens de workshops werden bezoekers wegwijs gemaakt in de wereld van Tomorrow’s Food.

Companies and Institutes
Maak kennis met de bedrijven en kennisinstellingen op Brightlands Campus Greenport Venlo