Pigs in the Pigture!

Event date: October 11, 201813:00u
End date: October 11, 2018

 

10 jaar Varketing!

De Varketing Group bestaat tien jaar. Tien jaar eigen wegen bewandelen, andere structuren opzetten en nieuwe, succesvolle initiatieven ontwikkelen. Maar de markt vraagt van ons ook in de komende jaren om constante vernieuwing en verandering. Tijdens het event ‘Pigs in the Pigture’ op donderdag 11 oktober, vieren wij ons 10-jarig bestaan en zetten we onszelf even in the picture. Maar we blikken vooral graag samen met jou vooruit. Want hoe ziet het varken van de toekomst eruit?

‘Pigs in the Pigture’ biedt jou een podium voor inspiratie, innovaties en ideeën. We beogen een bredere kijk op de vleesproductie en – consumptie in het algemeen en de varkenshouderij in het bijzonder. In de co-creatiesessie geven we samen een gezicht aan de inspiratie, innovaties en ideeën. De jury kiest het beste idee. ‘Pigs in the Pigture’ vindt plaats tijdens de Dutch Agri Food Week. De kans bij uitstek om de kracht van de primaire sector in de circulaire economie onder de aandacht te brengen. In de organisatie van het event kunnen we rekenen op de deskundige ondersteuning van Arvalis, de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector.

Gezien het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden verplicht. Dus meld je snel aan en kom meepraten en meedenken met ‘Pigs in the Pigture’ we create energy to boost pig farming in a changing world!

Programma

13:00 uur   Ontvangst       
13:15 uur   Welkom door Varketing Group & Arvalis
13:30 uur   Dagvoorzitter Anne Reijnders (delekkereman.nl) & wat gaan we doen vandaag: “Heel Holland bakt opnieuw met Varkensvlees”
14:00 uur   Remco Havermans, Maastricht University: “Consumentengedrag waarom eten mensen wat ze eten”
14:15 uur   Dr.ir. Han Swinkels: "Verover de voedselmarkt: verhalen uit het veld"
14:30 uur   Co-Creatiesessie: "Toekomstbestendige, vernieuwende verdienmodellen rondom de varkenshouderij"
16:30 uur   Pitches voor de jury
17:00 uur   Momenten van herinnering.
17:10 uur   Bekendmaking prijswinnaar door de jury en afsluiting programma.
17:30 uur   Netwerkborrel met de creaties van “Heel Holland bakt opnieuw met Varkensvlees”
18:30 uur   Einde.

Dit evenement wordt georganiseerd door: Arvalis en Varketing Group. 

  overview news & events

Bekijk het volledige DAFW - Tomorrow's Food programma op de Brightlands campus in Venlo.

DAFW programma 2018