Tomorrow's Talent

Event date: October 09, 201816:00u
End date: October 09, 2018

 

"Practice makes perfect…
...it's a piece of cake to become the next big cheese"


Heeft jouw organisatie een interessante stageplek, afstudeeropdracht, of vacature(s) voor job-starters en doorgroeiers? Meld je dan aan voor de 1e editie van Tomorrow's Talent!

Op 9 oktober mixen we Tomorrow’s Talent (studenten, afstudeerders & ‘eerste-baan-ers’) met Today’s Experts, mensen bij bestaande bedrijven en organisaties. Inmiddels hebben zich ruim tachtig Talents opgegeven voor deze bijzondere matchmaking, en omdat bedrijven zitten te springen om talent, roepen we in het bijzonder bedrijven en organisaties op om deel te nemen aan dit event, deze keer met name in de Agro-Food sector.

Het aanbod in de groep van Talents varieert van techniek tot commercieel, van finance tot food, van nationaal tot internationaal. Heb je niet direct een plek beschikbaar, maar vind je het leuk om met Tomorrow’s Talent over toekomstige loopbaankeuzes en actuele bedrijfsonderwerpen te spreken? Wil je weten, in het kader van jouw bedrijfsvoering, hoe de millenial (geboren tussen 1980-2000) echt is - en helemaal up-to-date zijn met de kennis van nu? Laat je dan verrassen tijdens dit Brightlands event!

Er zijn geen plekken meer beschikbaar voor studenten, het dus niet meer mogelijk om je als student aan te melden voor Tomorrow's Talent.

Met deze aanmelding ga je automatisch akkoord met de privacy policy van Brightlands

Programma

16.00 – 16.15u   Inloop & registratie

16.15 – 16.40u   Welkom

16.40 – 18:20u   Meet Up, Eat Up & Speak Up - Experience the power of teamwork

18.20 – 19.00u   Clevers workshop

19.00 – 20.00u   Open podium en borrel  

  overview news & events

Bekijk het volledige DAFW - Tomorrow's Food programma op de Brightlands campus in Venlo.

DAFW programma 2018