Dutch Food Week @ Brightlands

Tijdens de Dutch Food Week staat Brightlands Campus Greenport Venlo twaalf dagen lang in het teken van gezonde & veilige voeding, future farming en bio-circular economy. Van 4 t/m 16 oktober worden activiteiten voor bedrijfsleven, onderwijs, kennisinstellingen, publiek, politiek etc. georganiseerd.

Programma

04 Oct
Test & Taste Edition

Op 4 oktober openen we de Dutch Food Week @ Brightlands met de Test & Taste Edition. Ontdek hoe belangrijk gezonde voeding maar ook veilige voeding, future farming en bio circular economy is!

07 Oct
Sustainable Food Initiative

In 2018 gestart initiatief 'Sustainable Food Initiative' is klaar voor de volgende stap. Graag stellen zij tijdens de Dutch Food Week @ Brightlands de eerste vier Sustainable Food Initiative Fieldlabs aan je voor.  

08 Oct
The Future is Now

Een divers palet aan topsprekers, verdiepingssessies op hot topics binnen het thema future farming, interactieve discussies én de mogelijkheid om nieuwe relaties op te doen.

09 Oct
Kiempunt Korte Ketens

De supermarkten liggen vol, consumenten hebben een zeer grote keuze, er lijkt overvloed. Toch is dit niet zonder negatieve impact op de omgeving en op sommige ketenpartijen.

11 Oct
AgroLeeft

Samen met jou viert AgroLeeft haar successen, delen ze de uitdagingen waar ze nog voor staan en kijken ze vooruit naar de toekomst.