Test & Taste Edition

Event date: October 04, 201907:30u
End date: October 04, 2019


Wil jij alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van (gezonde) voeding en agrofood? De kracht van samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven ervaren? En wil jij bovenal weten hoe gezond je zelf eigenlijk bent?

Kom dan op 4 oktober naar het openingsevent van ons Dutch Food Week programma: Test & Taste Edition

Op vrijdag 4 oktober ontdek je van 07:30 - 10:00 hoe belangrijk gezonde voeding maar ook veilige voeding, future farming en bio circular economy is! We starten om 07:30 met een ontbijt waarna wetenschappers en ondernemers jullie meenemen in de laatste ontwikkelingen binnen de agrofood sector. De ochtend sluiten we af met de Test & Taste Experience bestaande uit een innovatiemarkt, workshops, lezingen en een Test & Taste lab. De komende weken word je verder geïnformeerd over het programma.

Programma

07:30 Inloop en ontbijt
08:30 Opening Test & Taste Edition
08:50 Keynote spreker: Tom Oostrom - Nierstichting
09:10 Test & Taste: toelichting vitamine/mineralen en ontlasting onderzoek door Koen Venema (Maastricht University) & Bart Kuijpers (Brightlabs)
09:30 Outside In: ondernemers aan het woord
10:00 Test & Taste Experience:

  • Test & Taste Lab
  • Innovatiemarkt
  • Workshops
  • Open Brains
  • Lezingen
  • Lunch

Stel jezelf op de proef!

Een appel is gezonder dan een reep chocola. Broccoli is beter voor je dan pizza. Maar wat doet al dat voedsel met je lichaam, je humeur, je weerstand, je energie en je gezondheid?

Je bloed en je ontlasting (darmflora) zijn belangrijke spiegels van het lichaam: ze vertellen hoe het met je gaat. Maar wanneer neem je nu zelf je bloed of ontlasting onder de loep? Wat zegt je bloed eigenlijk over jouw gezondheid? En hoe gezond is jouw darmflora? Tijdens de Test & Taste Edition kom je meer te weten over de essentie van onderzoek naar bloed en ontlasting. 

Beleef de 'Business & Stakeholders Opening' 2018

  overview news & events